Praktische informatie

Algemene informatie

B&B De Lijsterhof is geen traditionele Bed & Breakfast “aan huis” zoals u deze wellicht kent. De B&B is gelegen in het centrum van Domburg en bevindt zich in een karakteristiek en sfeervol pand. Uw gastvrouw verblijft niet hetzelfde huis, maar woont op loopafstand. Tijdens uw verblijf in deze fijne Bed & Breakfast komt u echter niets te kort en staan wij te allen tijde voor u klaar.

In 2019 is B&B De Lijsterhof geheel vernieuwd, waarbij de authentieke elementen bewaard zijn gebleven. De inrichting is echter in de stijl van het gebouw aangevuld met de luxe en comfort van deze tijd. Er bevinden zich verschillende kamers, studio’s en suites, allen voorzien van een eigen douche, toilet en wastafel en de faciliteiten voor het zetten van een kopje koffie of thee. Uiteraard is het gebruik van Wi-Fi tijdens uw verblijf inbegrepen.

Naar Zeeland Lijsterhof HR 22 Naar Zeeland Lijsterhof web 3 Naar Zeeland Lijsterhof web 4 Naar Zeeland Lijsterhof web 25

Voorafgaand aan uw verblijf

Annuleringsvoorwaarden

• Tot 7 dagen voor aankomst kunt u kosteloos annuleren.
• Bij annulering binnen 7 dagen voor aankomstdatum of indien u niet komt opdagen (No-Show) wordt er 100% van het reserveringsbedrag in rekening gebracht en gecharged via uw creditcard.
• Indien u eerder vertrekt dan de gereserveerde uitcheckdatum, betaalt u ook 100% van de totale reissom.

Toegankelijkheid

Onze Bed & Breakfast bevindt zich in een prachtig oud pand, maar is hierdoor minder geschikt voor gasten die slecht ter been zijn. Bij binnenkomst treft u direct een trap naar boven om op de eerste etage te komen en voor de kamers volgt nog een trap. Er bevindt zich geen lift in De Lijsterhof.

Huisdieren

Deze zijn niet toegestaan in B&B De Lijsterhof.
Wilt u de hond toch graag meenemen naar Zeeland? Neemt u dan eens een kijkje bij onze verschillende appartementen, waarbij de meeste de hond ook welkom is.

Kinderen

Ook voor kinderen is deze Bed & Breakfast niet geschikt. Natuurlijk snappen wij dat u samen met de kinderen wilt genieten van een fijne vakantie in Domburg. Misschien dat één van onze andere accommodaties geschikt is? In zowel Hotel Bommeljé en Mezger Lodges bieden wij familiekamers aan. Liever wat meer plek voor uzelf en uw gezin? Dan is wellicht één van de Seayou Zeeland Appartementen een idee!

Bekijk hier onze Seayou Appartementen

Tijdens uw verblijf

Parkeren

In Domburg is het in de periode van 1 april tot 31 oktober overal betaald parkeren. De Gemeente Veere heeft dit besloten. Meer informatie over parkeren in Domburg vindt u op deze pagina.
Wij betreuren de situatie maar op dit moment werken wij met man en macht aan een goede en betaalbare oplossing voor u als hotelgast. Echter kunnen wij op korte termijn nog geen oplossing bieden.

Inchecken

Op de dag van aankomst kunt u inchecken van 15:00 tot 18:00 uur. Deze check-in gebeurt telefonisch en u wordt begeleid tot u op uw kamer bent. Indien er vragen zijn, vernemen wij dit graag. Dit kan ook persoonlijk aan de receptie bij Hotel Bommeljé. Komt u later aan dan 18:00 uur, dan vernemen wij dit graag.

Wilt u snel en eenvoudig inchecken of komt u aan na 18:00 uur, ook dan zullen wij u telefonisch inchecken. Bij aankomst neemt u contact met ons op het volgende telefoonnummer: + 31 (0) 118 – 582 206. Tijdens deze telefonische check-in wordt er gevraagd hoe u wenst te betalen. Indien mogelijk chargen wij de opgegeven creditcard. Indien u contant wenst te betalen of wilt pinnen, dan is dit mogelijk aan de receptie van Hotel Bommeljé.

Betaalwijze:
Het verschuldigde bedrag wordt bij telefonisch check-in van de creditcard gecharged. Indien u op een andere wijze wenst te betalen verzoeken wij u vriendelijk om binnen 24 uur na aankomst de betaling te voldoen bij de receptie in Hotel Bommelje.
Betaalmogelijkheden; u kunt bij ons contant, met pin, Mastercard, Visacard en American Express betalen.

Aankomst

U kijkt uit naar een fijn en onbezorgd verblijf en we zorgen ervoor dat uw kamer bij aankomst perfect in orde is. Mocht er ondanks onze goede zorgen toch iets niet geheel naar wens zijn, dan vragen wij u dit direct, maar in ieder geval tijdens uw verblijf te melden. Wij kunnen u dan tijdens uw verblijf nog van dienst zijn. Eventuele klachten die we ontvangen na vertrek, kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Koffie- en theefaciliteiten op uw kamer

Op uw kamer bevindt zich een Nespressomachine en een waterkoker. Bij aankomst vindt u 2 cups om koffie te zetten, een aantal theezakjes, suiker en melk. Bent u een echte koffie- of theeliefhebber? Dan raden wij u aan zelf ook wat mee te nemen, zodat u tijdens uw verblijf niet zonder komt te zitten. Bij het ontbijtpakket dat u ’s ochtends ontvangt, zitten de cups voor uw kopje koffie inbegrepen.

Uitchecken

Uitchecken doet u op de dag van vertrek voor 10:00 uur.

Verblijfsbelasting

Deze bedraagt in 2021 € 2,00 per persoon per nacht.

Ontbijt

Heeft u speciale dieet- en/of allergie wensen voor het ontbijt? Dit is geen probleem!
Neemt u vooraf contact met ons op om dit doorgeven: + 31 (0) 118 – 582 206 of info@seayouzeeland.nl

Wi-Fi

De smartphone en tablet zijn niet meer weg te denken, ook niet tijdens een weekendje weg of vakantie. Ter plaatse kunt u gratis gebruik maken van de Wi-Fi.

Schoonmaak

Bij check-in wordt u gevraagd of u dagelijks schoonmaak van de kamer wenst. Indien u dit wilt, dan gaan wij daar uiteraard voor zorgen. Kiest u ervoor om de kamer niet dagelijks te laten reinigen, dan doneren wij per dag € 1,50 aan ons Bomenplan. Daarnaast ontvangt u een voucher voor een gratis aperitief van het huis, welke u kunt nuttigen in Hotel Bommeljé.
Bent u benieuwd naar ons Bomenplan? Lees dan snel verder.

Na afloop van uw verblijf

Uiteraard hopen wij dat u een fijn verblijf heeft gehad in B&B De Lijsterhof en dat u heeft genoten van Domburg en omgeving. Maar ook als u verbeterpunten heeft, vinden wij dat fijn om te horen. Een review lezen wij dan ook met grote interesse!

Wilt u ons liever persoonlijk mededelen hoe uw verblijf was? Dat mag ook. Stuurt u hiervoor een e-mail naar: info@seayouzeeland.nl

Seayou Zeeland